Top Method Feeder

Etetőanyag, bojli, pellet, horogcsali - Top Method Feeder

A Haldorádó termékpaletta No1 terméke, a Top Method család, amely három különböző etetőanyagból, egy speciális folyékony aroma kollekcióból és háromfajta puha pontypelletből áll. A termékcsalád talán az egyik legsikeresebb pontyfogó módszerre, a method feederezésre alapul, ahol a csalink a lehető legközelebb kerül az etetőkosárban felkínált etetőanyaghoz.


A Top Method Feeder etetőanyag család egyes tagjainak jellemzői:

- A Total Fish legkomplexebb keverék: LT 94 halliszt, előemésztett halliszt, tonhalliszt, kender- és repceőrlemény, TTX és pelletőrlemény van a sok egyéb értékes összetevő között. A hideg vízi horgászatok során az egyik leghatékonyabb, közepesen tapadó keverék!

- A Premium Halibut egy erőteljesen halas keverék. Alapja a Black Halibut pellet őrlemény, amely magas fehérjetartalma mellett a legmagasabb halolaj tartalommal is bír. A három Top Method keverék közül talán ez a legjobban tapadó etetőanyag. A melegedő és a felmelegedett vizekben igazán hatásos.

- A Maximum Green nevű keverék egy zöld színű, nagyon gyors oldódású, rendkívül erőteljes zamatú halas etetőanyag. A három keverék közül ez a legkevésbé tapadós. Egész évben eredményesen használható.


1.790 Ft
Top  Method  Feeder
1.790 Ft

Paraméterek

Kisz. 800 g

Vélemények

Erről eddig még nem érkezett vélemény. Legyél Te az első!
Írd meg véleményed!