Haldorádó Carp bojli főzött 800 g 24 mm triplex

Horogcsali - Bojli - Haldorádó Carp bojli főzött 800 g 24 mm triplex

24mm-es, etetésére és csalizásra is kiválóan alkalmas prémium bojli. "Long life" típusú főzött bojli, mely akár 72 órás használatra is alkalmas, úgy hogy a fehér halak csipkedésének is ellenáll.
Ezt a bojlit egyértelműen akkor kell használni, amikor több időt, akár napokat kell várni a halakra és egy-egy kapásra, illetve sok apró, zavaró hal él a vízben, amelyek idő előtt felfalnák a nagy halak elől a csalit.

Nagy hal. Egyedi gyümölcsös aromájú édes-halas bojli. A tapasztalatok azt mutatják, hogy amikor a víz hőmérséklete 20 Celsius-fok alá süllyed és folyamatosan hűl, akkor lesz egyre fogósabb ez a csali, így elsősorban az őszi és tavaszi horgászatok során nyújthat kiemelkedő eredményeket, de a nyári horgászatok során is okozhat kellemes meglepetéseket!
Fekete tintahal. Egy igazi proteinbomba, magas halliszt tartalommal bír, amely nagyon markáns íz és aromavilággal rendelkezik. Illata, aromája nem túl kellemes, de szelektáló hatása döbbenetes a nagyponty-horgászatok során! Egész évben eredményesen használható.
Fermentx. Erről a bojliról büszkén állíthatjuk, hogy ez a termék gyakorlatilag egyedülálló a világon! Alapja egy tejsavas erjesztésű keverék, amelyből a nedvességet elvonva, majd finomra őrölve a legjobb bojlis adalékanyagokkal dúsítva készül. Magas szénhidráttartalmú, állati fehérjét nem tartalmazó bojli, mely elsősorban a felmelegedett (és egyre melegedő) nyári vizekben lesz hatékony. Az egyik legfogósabb amurcsali is egyben!
Kék fúzió. Kellemes gyümölcsös, fanyar illatú csali. Egész évben nagy hatással van a pontyokra és amurokra, egy igazi halmágnes, ha csalink közelében tartózkodik táplálkozó hal, ennek garantáltan nem fog tudni ellenállni! Olyan helyeken is hatásos, ahol még soha nem találkozott a ponty bojlival, illetve ha ezzel csalizunk, nem szükséges hosszas szoktató etetés sem. Kora tavasztól késő őszig nagy sikerrel használható.
Fűszeres vörös máj. Markáns, fűszeres karakterrel rendelkezik. Ez a golyó nem csak illatával, aromájával csábítja a pontyokat, hanem rendkívül tartós ízével is. Ezt a tulajdonságát az aromáért felelős folyékony adalékokon kívül a magas minőségű, por állagú alapanyagoknak köszönheti. Ez az a bojli, amit a horgásztúra utolsó napján pont olyan szívesen fogyaszt a hal, mint az elsőn.
Édes ananász. Kellemes ananász illatú, mézédes csali. Egész évben nagy hatással van a pontyokra és amurokra, egy igazi halmágnes, ha csalink közelében tartózkodik táplálkozó hal, ennek garantáltan nem fog tudni ellenállni! Olyan helyeken is hatásos, ahol még soha nem találkozott a ponty bojlival, illetve ha ezzel csalizunk, nem szükséges hosszas szoktató etetés sem. Kora tavasztól késő őszig nagy sikerrel használható.
Triplex. 3 különböző nagyon népszerű aroma (nagy ponty, tintahal,  frankfurti kolbász) keveréke. Így van benne édes, halas és fűszeres aroma is. Nagyon érdekes, hogy ezek mindegyike kiérződik, de együtt - megfelelő arányban keverve - mégis nagyon harmonikus és különleges aromakeveréket képez.
Az év bármely időszakában hatásos, akár önmagában, akár más csalikkal kombinálva.

Egységár: 4.587,50 Ft/kg
Tulajdonság
3.670 Ft
Menny.:db
Haldorádó Carp bojli főzött 800 g 24 mm triplex
3.670 Ft
Menny.:db

Paraméterek

Ízesítés triplex
Kisz. 800 g
Mérete 24 mm

Hasonló horgászfelszerelések

by PIPSI főzött bojli

3.790 Ft -tól
Már csak 3 db raktáron

Deluxe főzött bojli

Már csak 2 db raktáron

Deluxe főzött bojli

Már csak 2 db raktáron

Standard főzött bojli

2.690 Ft -tól
Raktáron

Deluxe csalizó bojli

1.590 Ft
Már csak 4 db raktáron

BB Csalizó bojli + dip

1.190 Ft
Már csak 2 db raktáron

Vélemények

Erről eddig még nem érkezett vélemény. Legyél Te az első!
Írd meg véleményed!