Haldorádó Pop up főzött csalizó bojli 40 g 16-20 mm kék fúzió

Etetőanyag, bojli, pellet, horogcsali - Haldorádó Pop up főzött csalizó bojli 40 g 16-20 mm kék fúzió

Ez a lebegő csali minden körülmények között hosszan megőrzi lebegőképességét, így garantáltan segít kitűnni az etetésből. A tégelyben 16 mm-es és 20mm-es golyók találhatók, így lehetőség van nagyobb méretű bojlik kikönnyítésére is.
Önmagában is remekül működik, de akár hóember formációban is csalizhatunk vele.
Főzött bojli, amely 72 órát is kibír a vízben.
Golyó méret 16mm, 20mm.
Kiszerelés: 40 g.

Nagy hal. Édes-halas bojli. A tapasztalatok azt mutatják, hogy amikor a víz hőmérséklete 20 Celsius-fok alá süllyed és folyamatosan hűl, akkor lesz egyre fogósabb ez a csali, így elsősorban az őszi és tavaszi horgászatok során nyújthat kiemelkedő eredményeket, de a nyári horgászatok során is okozhat kellemes meglepetéseket!
Kék fúzió. Kellemes gyümölcsös, fanyar illatú bojli. Egész évben nagy hatással van a pontyokra és amurokra, ha a csalink közelében tartózkodik táplálkozó hal, ennek garantáltan nem fog tudni ellenállni! Olyan helyeken is hatásos, ahol még soha nem találkozott a ponty bojlival, illetve ha ezzel csalizunk, nem szükséges hosszas szoktató etetés sem. Kora tavasztól késő őszig nagy sikerrel használható.
Fekete tintahal. Proteinbomba, magas halliszt tartalommal, nagyon markáns íz- és aromavilággal. Illata, aromája nem túl kellemes, de szelektáló hatása döbbenetes a nagyponty-horgászatok során! Egész évben eredményesen használható.
Fermentx. Erről a bojliról büszkén állíthatjuk, hogy ez a termék gyakorlatilag egyedülálló a világon! Alapja egy tejsavas erjesztésű keverék, amelyből a nedvességet elvonva, majd finomra őrölve a legjobb bojlis adalékanyagokkal dúsítva készül. Magas szénhidráttartalmú, állati fehérjét nem tartalmazó bojli, mely elsősorban a felmelegedett (és egyre melegedő) nyári vizekben lesz hatékony. Az egyik legfogósabb amurcsali is egyben!
Édes ananász. Édes, gyümölcsös jellegű bojli, kellemes ananász illattal. Mézédes íze egész évben nagy hatással van a pontyokra és amurokra. Olyan helyeken is hatásos, ahol még soha nem találkozott a ponty bojlival, illetve ha ezzel csalizunk, nem szükséges szoktató etetés sem. Kora tavasztól késő őszig nagy sikerrel használható.
Fűszeres, vörös máj. Markáns, fűszeres karakterrel és tartósan megmaradó ízzel rendelkeziő bojli. A tartós ízhatását az aromáért felelős folyékony adalékokon kívül a magas minőségű, por állagú alapanyagoknak köszönheti. Ez az a bojli, amit a horgásztúra utolsó napján pont olyan szívesen fogyaszt a hal, mint az elsőn.
Triplex. 3 különböző nagyon népszerű aroma (Nagy Ponty, Tintahal, Frankfurti kolbász) keveréke. Így van benne édes, halas és fűszeres aroma is. Nagyon érdekes, hogy ezek mindegyike kiérződik, de együtt - megfelelő arányban keverve - mégis nagyon harmonikus és különleges aromakeveréket képez.
Az év év bármely időszakában hatásos, akár önmagában, akár más csalikkal kombinálva.

Egységár: 39.250,00 Ft/kg
Tulajdonság
1.570 Ft
Menny.:db
Haldorádó Pop up főzött csalizó bojli 40 g 16-20 mm kék fúzió
1.570 Ft
Menny.:db

Paraméterek

Ízesítés kék fúzió
Kisz. 40 g
Mérete 16, 20 mm

Hasonló horgászfelszerelések

COLLANTE X FOUIL. Szúnyogragasztó

1.585 Ft 1.270 Ft
-20%
Raktáron

Deluxe csalizó bojli

1.590 Ft
Már csak 4 db raktáron

Tuffits, horog pellet

1.520 Ft
Már csak 2 db raktáron

TM Method mix csokoládé

1.500 Ft
Raktáron

TM Method mix zöld fűszeres

1.500 Ft
Raktáron

Krill liszt

1.490 Ft
Már csak 4 db raktáron

Aroma Tuning

Raktáron

CSL Tuning

Raktáron

Halolaj

1.490 Ft
Már csak 1 db raktáron

TM Method mix hideg vízi

1.430 Ft
Raktáron

TM Method Mix

1.430 Ft
Raktáron

TM Hal liszt

Raktáron

Vélemények

Erről eddig még nem érkezett vélemény. Legyél Te az első!
Írd meg véleményed!