Haldorádó - Ponty Piros

Etetőanyag - Klasszikus - Haldorádó - Ponty Piros

Magas tápértékű, rendkívül intenzív aromájú, friss alapanyagokból készült keverék. A rendkívüli tartalmasság és aroma miatt kis mennyiségben is hatásosan alkalmazható. Ez különösen a hagyományos fenekező és az új feederes módszernél kamatozik.

A Ponty piros etetőanyag a lehűlő vagy felmelegedő vizekben (szeptembertől májusig) fejti ki legjobban a hatását. Elsősorban nagyobb termetű pontyok becserkészésére használható.

Illata és színe a szamócát idézi, amivel magára vonja az etetés közelében tartózkodó halak figyelmét.

Az etetőanyag nagy mennyiségű kemény epres ponty pelletet (6 mm) és piros angolmorzsát is tartalmaz. Többek között ezeknek az alkotóelemeknek köszönheti a keverék a hosszantartó hatását, valamint azt, hogy a horgászat utolsó órájában is kellő "erőtartalékkal" rendelkezik. Tehát a nagyobb halak, több óra elteltével is találnak az etetésen ínycsiklandó falatokat.

A keverék további részei: Pirított kukoricadara, extra kukoricadara, csokis és édes keksz őrlemény, CSL pellet őrlemény, torten mais, napraforgó, kender, repce, szentjánoskenyér, mogyoró, préselt kukorica, tigrismogyoró + apró titkok.

A csomagot 3-4 dl víz lassú hozzáadásával kell bekeverni, amit ajánlatos a horgászat előtt 1-2 órával megtenni. Ekkor a nagy szemcséknek is marad ideje arra, hogy megszívják magukat vízzel, ezáltal nem tudnak liftezni az etetésen, nem csalva így oda az apró keszegféléket, sneciket. Állagának köszönhetően rengeteg élő anyagot, pelletet és főtt magvakat tud felvenni, ezzel is fokozva a csalogatóhatást.

Hideg, 16 Celsius-fok alatti hőmérsékletű vízben Haldorádó CSL Tuning – Vörös démon, míg a melegebb vizekben Haldorádó Aroma Tuning – Vörös démon hozzáadásával tovább fokozható a hatása.


Egységár: 1.250,00 Ft/kg
Tulajdonság
---
1.250 Ft
Haldorádó  - Ponty Piros
1.250 Ft

Paraméterek

Évszak szept.-május
Kisz. 1000 g
Tulajdonság ponty

Vélemények

Erről eddig még nem érkezett vélemény. Legyél Te az első!
Írd meg véleményed!