Haldorádó Bevonatos főzött csalizó bojli 70 g 18 mm fekete tintahal

Etetőanyag, bojli, pellet, horogcsali - Haldorádó Bevonatos főzött csalizó bojli 70 g 18 mm fekete tintahal

Intenzív aromával rendelkező panírozott csalizó bojli, mely a külső rétegének köszönhetően a vízbe érést követően azonnal kifejti hatását, mivel folyamatosan áramlanak ki belőle a különböző étvágyfokozó attraktánsok, melyek táplálkozásra ösztönzik a halakat. Emellett jól kitűnik a többi vízbe szórt bojli közül, így hamarabb juthatunk el a kapásig.
Főzött bojli, amely 72 órát is kibír a vízben.
Golyó méret 18 mm.
Kiszerelés: 70 g.

Nagy hal. Édes-halas bojli. A tapasztalatok azt mutatják, hogy amikor a víz hőmérséklete 20 Celsius-fok alá süllyed és folyamatosan hűl, akkor lesz egyre fogósabb ez a csali, így elsősorban az őszi és tavaszi horgászatok során nyújthat kiemelkedő eredményeket, de a nyári horgászatok során is okozhat kellemes meglepetéseket!
Kék fúzió. Kellemes gyümölcsös, fanyar illatú bojli. Egész évben nagy hatással van a pontyokra és amurokra, ha a csalink közelében tartózkodik táplálkozó hal, ennek garantáltan nem fog tudni ellenállni! Olyan helyeken is hatásos, ahol még soha nem találkozott a ponty bojlival, illetve ha ezzel csalizunk, nem szükséges hosszas szoktató etetés sem. Kora tavasztól késő őszig nagy sikerrel használható.
Fekete tintahal. Proteinbomba, magas halliszt tartalommal, nagyon markáns íz- és aromavilággal. Illata, aromája nem túl kellemes, de szelektáló hatása döbbenetes a nagyponty-horgászatok során! Egész évben eredményesen használható.
Fermentx. Erről a bojliról büszkén állíthatjuk, hogy ez a termék gyakorlatilag egyedülálló a világon! Alapja egy tejsavas erjesztésű keverék, amelyből a nedvességet elvonva, majd finomra őrölve a legjobb bojlis adalékanyagokkal dúsítva készül. Magas szénhidráttartalmú, állati fehérjét nem tartalmazó bojli, mely elsősorban a felmelegedett (és egyre melegedő) nyári vizekben lesz hatékony. Az egyik legfogósabb amurcsali is egyben!
Édes ananász. Édes, gyümölcsös jellegű bojli, kellemes ananász illattal. Mézédes íze egész évben nagy hatással van a pontyokra és amurokra. Olyan helyeken is hatásos, ahol még soha nem találkozott a ponty bojlival, illetve ha ezzel csalizunk, nem szükséges szoktató etetés sem. Kora tavasztól késő őszig nagy sikerrel használható.
Fűszeres, vörös máj. Markáns, fűszeres karakterrel és tartósan megmaradó ízzel rendelkeziő bojli. A tartós ízhatását az aromáért felelős folyékony adalékokon kívül a magas minőségű, por állagú alapanyagoknak köszönheti. Ez az a bojli, amit a horgásztúra utolsó napján pont olyan szívesen fogyaszt a hal, mint az elsőn.
Triplex. 3 különböző nagyon népszerű aroma (Nagy Ponty, Tintahal, Frankfurti kolbász) keveréke. Így van benne édes, halas és fűszeres aroma is. Nagyon érdekes, hogy ezek mindegyike kiérződik, de együtt - megfelelő arányban keverve - mégis nagyon harmonikus és különleges aromakeveréket képez.
Az év év bármely időszakában hatásos, akár önmagában, akár más csalikkal kombinálva.

Egységár: 14.857,14 Ft/kg
Tulajdonság
1.040 Ft
Menny.:db
Haldorádó Bevonatos főzött csalizó bojli 70 g 18 mm fekete tintahal
1.040 Ft
Menny.:db

Paraméterek

Ízesítés fekete tintahal
Kisz. 70 g
Mérete 18 mm

Vélemények

Erről eddig még nem érkezett vélemény. Legyél Te az első!
Írd meg véleményed!