Haldorádó hidegen sajtolt kukoricacsíra pellet extra 1000 g

Etetőanyag - Pellet - Haldorádó hidegen sajtolt kukoricacsíra pellet extra 1000 g

A kukoricacsíra hidegen sajtolása közben, a kukoricacsíra étolaj kinyerése után keletkezik ez a pellet. Kedvező ára ellenére a legtartalmasabb kukorica alapú pellet! Magas tápértékű energia- és vitaminforrás, amely telített és telítetlen esszenciális zsírsavakat is tartalmaz, mert a hidegen sajtolással kapott pellet megtartja mindazt a „finomságot”, amit ez a növény tartalmaz. 
Az oldódási ideje 20-30 perc.
A vízben folyamatosan puhul és duzzad a felszíne, ám a belseje tovább kemény marad, így huzamosabb időn keresztül tartalmas táplálékot biztosít az etetésünkre érkező halaknak. Éppen ezért kifejezetten ajánljuk a termetes pontyok és amurok szelektív horgászatához.

Felhasználása:

  • Etetések kiegészítéséhez is tökéletes, de önmagában is remek csalogatóanyag. Oldódás közben fehér felhőt képez maga körül, ezzel is fokozva az etetésre érkező halak kíváncsiságát és aktivitását.
  • Terménydarálón ledarálva, egy kiváló kukoricás alap etetőanyagot kapunk, amelyet csupán vízzel keverve, natúr állapotban is bevethetünk. Aki ettől többre vágyik, tetszés szerint ízesítheti kedvenc aromájával, ezzel biztosítva annak egyediségét.
  • Horog mellett is felkínálható, ha a pelletet szilikongyűrűbe bújtatjuk. Ekkor egy könnyen kezelhető csalit kapunk, amelyet a többi pellet szemmel együtt is szinte biztosan elfogyasztanak a halak.
620 Ft
Haldorádó hidegen sajtolt kukoricacsíra pellet extra 1000 g
620 Ft

Paraméterek

Ízesítés kukorica
Kisz. 1000 g

Hasonló horgászfelszerelések

Vélemények

Erről eddig még nem érkezett vélemény. Legyél Te az első!
Írd meg véleményed!