TM Method Mix

Etetőanyag - Method mix - TM Method Mix

Magas fehérje tartalmú, egyenletesen finomra őrölt, hallisztes alapú feeder etetőanyag család. 
A magas fehérjetartalmú pelletőrlemények messzemenően kielégíti a pontyok energia igényét. Egyaránt eredményesen lehet használni ponty és kárász horgászatánál is.
Rendkívül egyszerű a bekeverésük is, hiszen a tasak tartalmát egy vödörbe kell önteni, majd 4 dl víz hozzáadásával megkeverni és 20 percig állni hagyni. Ha nem akarjuk a tasak teljes tartalmát felhasználni, akkor a másik bekeverési mód, amikor kettő egység etetőanyagot megkeverünk egy egység vízzel.
Többféle ízben kapható:

  • Hideg vizi: Magas fehérje tartalmú, egyenletesen finomra őrölt, fekete színű, hallisztes alapú, vörös áfonya - koriander aromával készített feeder etető. A fekete szín a fenék színétől függetlenül a téli letisztult, átlátszó vizek miatt szükséges. A késő őszi, kora tavaszi vizek etetőanyaga. Nagyon ügyeltünk az etető egyszerű felhasználhatóságára. A bekeveréséhez 4 dl víz szükséges, melyet egyben hozzá is önthetünk egy tasak tartalmához. Bekeverés után állni kell hagyni egy kicsit, majd ismét keverjük át és tetszés szerint finom lyukú rostán át is törhetjük.
  • Fekete bársony: Magas fehérje tartalmú, egyenletesen finomra őrölt, fekete színű, NEM hallisztes alapú, egyedi aroma keverékkel készített feeder etető. A fekete szín a legtöbb horgászvízen működik, ezért készítettük ezt is ilyenre. Tartalmaz finomra őrölt édes fluo morzsát is, mely még fogósabbá teszi. Egész szezonos etetőanyag. Nagyon ügyeltünk az etető egyszerű felhasználhatóságára. A bekeveréséhez 4 dl víz szükséges, melyet egyben hozzá is önthetünk egy tasak tartalmához. Bekeverés után állni kell hagyni egy kicsit, majd ismét keverjük át és tetszés szerint finom lyukú rostán át is törhetjük.
  • 50:50 Black: Speciális 50-50% arányú komplex keveréke a magas minőségű halas pelleteknek és az édes piskótáknak. Összetételüknek köszönhetően gyors táplálkozási reakciót váltanak ki a halakból és sokáig az etetésen tartják őket. Évszaktól függetlenül jól használhatók intenzív tavakon és természetes jellegű vizeken is, ahol a célhal elsősorban a ponty és a kárász.
  • 50:50 Green: Speciális 50-50% arányú komplex keveréke a magas minőségű halas pelleteknek és az édes piskótáknak. Összetételüknek köszönhetően gyors táplálkozási reakciót váltanak ki a halakból és sokáig az etetésen tartják őket. Évszaktól függetlenül jól használhatók intenzív tavakon és természetes jellegű vizeken is, ahol a célhal elsősorban a ponty és a kárász.
1.430 Ft
TM Method Mix
1.430 Ft

Hasonló horgászfelszerelések

Vélemények

Erről eddig még nem érkezett vélemény. Legyél Te az első!
Írd meg véleményed!