Haldorádó - Mézes Pálinka

Etetőanyag - Klasszikus - Haldorádó - Mézes Pálinka

Magas tápértékű, rendkívül intenzív aromájú, friss alapanyagokból készült keverék. A rendkívüli tartalmasság és aroma miatt kis mennyiségben is hatásosan alkalmazható. Ez különösen a hagyományos fenekező és az új feederes módszernél kamatozik.

A mézes pálinkás izesítésű etetőanyag Univerzális pontycsemege, mely  az év minden időszakában eredményesen használható, de ahogy nő a vizek hőmérséklete, úgy lesz egyre agresszívebb. A keverék 19 alkotóelemből áll:

Kukoricaőrlemény, édes keksz, zsemlemorzsa, CSL pellet, kukoricacsíra, olajos magvak: napraforgó, kender, tökmag és repce, szentjánoskenyér, pastoncino, darált édes ponty pellet, dió pellet, préselt kukorica, fluo morzsa, aromák (3 féle) és színezék.

Az etetőanyag színe csokibarna, így beleolvad a mederfenékbe, ezért a legóvatosabb pontyokban sem kelt gyanakvást.

4, legfeljebb 5 dl víz lassú hozzáadásával válik tökéletes állagúvá a keverék.

A nagyobb szemcsék miatt ajánlatos 1-2 órával a horgászat megkezdése előtt megnedvesíteni. Ekkor lesz a legoptimálisabb állaga. 16 Celsius-fok alatti hőmérsékletű vízben Haldorádó CSL Tuning – Mézes Pálinka, míg a felmelegedett vizekben Haldorádó Aroma Tuning – Mézes Pálinka hozzáadásával tovább fokozható a hatása.

Egész évben használható, elsősorban pontyok becserkészésére.


Egységár: 1.250,00 Ft/kg
Tulajdonság
---
1.250 Ft
Haldorádó  - Mézes Pálinka
1.250 Ft

Paraméterek

Évszak egész évben
Kisz. 1000 g
Tulajdonság ponty

Vélemények

Erről eddig még nem érkezett vélemény. Legyél Te az első!
Írd meg véleményed!