BB Standard Dumpel csalizó bojli 20mm 150g - Eper

Etetőanyag, bojli, pellet, horogcsali - BB Standard Dumpel csalizó bojli 20mm 150g - Eper

Tartalmaz hallisztet, növényi liszteket és tejfehérjét. Kitűnő ár-érték aránnyal és megfelelő beltartalommal rendelkezik.
Egy aminosav komplexben „ázó” dumbel formájú csalizóbojli amely kimondottan a hajszálelőkés csalizásra lett kifejlesztve. Egyedi formája és intenzitása miatt a legóvatosabb halak is horogvégre csalhatóak ezzel a speciális csalizóbojlival!

Eper: Egy igazi gyümölcsös bojli kiegyensúlyozott fehérje és szénhidráttartalommal. Az epres jellegű bojlik kedvelőinek nagy kedvence lehet.
Ananász: Egy igazi gyümölcsös bojli kiegyensúlyozott fehérje és szénhidráttartalommal. A gyümölcsös jellegű bojlik kedvelőinek nagy kedvence lehet ez a kitűnő ananászos bojli.
Szilva&Kagyló: Két egyedi íz kombinációja. Az aszalt szilva gyümölcsös illata és a kagyló erőteljes jellegzetes szaga keveredik ebben a bojliban. Kiegyensúlyozott fehérje és szénhidráttartalommal rendelkezik a kevert ízvilágú bojlik kedvelőinek nagy kedvence lehet.
GLM: A kagyló aroma talán az egyik legkedveltebb aroma a pontyhorgászok körében, mi most segítünk, hogy egy igazán tömény, tökéletes minőségű GLM mixel eredeti kagyló ízt és illatot tudjunk adni a bojlinak. Azokon a vizeken ahol a kagyló a fő tápláléka a halaknak ott ez a bojli lehet a sikerünk kulcsa!
Máj: A májas bojli talán az egyik legkedveltebb csali a pontyhorgászok körében, mi most segítünk, hogy egy igazán tömény, tökéletes minőségű májas bojlit adjunk a horgászok kezébe.
Squid&Octopus: A Squid&Octopus bojli talán az egyik legrégebben használt ízesítés és csali a pontyhorgászok körében. Tartalmaz tintahal lisztet, különböző halliszteket és más fehérjéket. Szinte egész évben használható de igazán kora nyáron lehet igazán a legeredményesebb.
Frankfurti kolbász: Jellegzetes fűszeres, erősen borsos íz és illat. Igazi négy évszakos bojli amely még a leghidegebb vizekben is kitűnően teljesít. Intenzitása miatt talán az egyik legkedveltebb a standard szériában, nagy mennyiségű feketeborsot, és eredeti Haith’s Robin Red-et is tartalmaz!
Fokhagyma: Jellegzetes fűszeres, erősen fokhagymás íz és illat. Igazi négy évszakos bojli amely még a leghidegebb vizekben is kitűnően teljesít. Nagy mennyiségű fűszerkeveréket, és eredeti Haith’s PTX-et is tartalmaz!
Kukorica: Kukorica, de tényleg. Úgy készítettünk kukorica bojlit, hogy ténylegesen a kukorica összes részét felhasználtuk. Édes kukorica illata mellett kiérződik a kukorica csíra friss illata. Eredményesen használhatjuk gyors horgászatok alkalmával, hiszen a bojli vízbe érkezés után azonnal dolgozni kezd. Egy aminosav komplexben „ázó” dumbel formájú csalizóbojli amely kimondottan a hajszálelőkés csalizásra lett kifejlesztve. Egyedi formája és intenzitása miatt a legóvatosabb halak is horogvégre csalhatóak ezzel a speciális csalizóbojlival!

Egységár: 7.933,35 Ft/kg
Tulajdonság
Ízesítés (Flavor): tigrismogyoró - vörösáfonya
1.190 Ft
Menny.:db
BB Standard Dumpel csalizó bojli 20mm 150g - Eper
1.190 Ft
Menny.:db

Paraméterek

Ízesítés tigrismogyoró - vörösáfonya
Kisz. 150 g
Mérete 20*16 mm

Vélemények

Erről eddig még nem érkezett vélemény. Legyél Te az első!
Írd meg véleményed!