Top Mix winner color carp etetőanyag

Etetőanyag - Klasszikus - Top Mix winner color carp etetőanyag

Ez az etetőanyag többféle édes aroma keverékével készül, ráadásul az alkotórészek egy része még pirított is, hogy fokozza az ízhatást. Tartalmaz még LT hallisztet és halas pelleteket is. A sárga szemcsék az angol Haith's cég Red Factor nevű adaléka. Ezek sok vízet képesek magukba szívni. Úgy viselkednek, mint egy soft pellet.

Bekeverésnél ügyelni kell a nedvesítésre, melyet legalább kettő, de inkább három lépésben célszerű elvégezni.

A bekevert etetőanyag jellemzője, hogy térfogatát közel megduplázza, szemcséi szépen különválnak és helyes nedvesítés után nem igényel áttörést. A helyesen bekavart etetőanyagból formázott etetőgombóc gyorsan bomlik. Átnedvesedett szemcséi a fenéken maradnak.

Rakósbotos horgászok figyelmébe ajánlom: ezzel az etetőanyaggal olyan etetési módszert lehet elvégezni, amire csak kevés etetőanyag képes. Amikor a halak nagyon óvatosak és a csészével betett gombóc zavarja őket, akkor ezt az etetőt összenyomás nélkül be kell tenni a csészébe és az etetés helyén beszórni. Az etető szemcséi külön-külön, nem összetapadva, vagy gombócban, érkeznek a fenékre, mintegy ?mennyei "ételesőként"? hullnak be. Így nagyobb területen és csendben érik el a meder alját, nem zavarva ezzel a már ott táplálkozó halakat.


Egységár: 1.100,00 Ft/kg
Tulajdonság
---
990 Ft
Top Mix winner color carp etetőanyag
990 Ft

Paraméterek

Kisz. 900 g
Tulajdonság ponty

Vélemények

Erről eddig még nem érkezett vélemény. Legyél Te az első!
Írd meg véleményed!