BB Standard Pop-up csalizó bojli 16 mm 50 g - Fokhagyma

Etetőanyag, bojli, pellet, horogcsali - BB Standard Pop-up csalizó bojli 16 mm 50 g - Fokhagyma

A STANDARD pop-up bojlik egy kiváló felhajtóerővel rendelkező speciális pop-up mixből készülő lebegő csalik. Feltűnő szín több fajta méret és rugalmas jól fűzhető állag jellemzi mind a nyolc ízesítést.
Eper: Egy igazi gyümölcsös bojli kiegyensúlyozott fehérje és szénhidráttartalommal. Az epres jellegű bojlik kedvelőinek nagy kedvence lehet. Tartalmaz hallisztet, növényi liszteket és tejfehérjét. Kitűnő ár-érték aránnyal és megfelelő beltartalommal rendelkezik.
Ananász: Egy igazi gyümölcsös bojli kiegyensúlyozott fehérje és szénhidráttartalommal. A gyümölcsös jellegű bojlik kedvelőinek nagy kedvence lehet ez a kitűnő ananászos bojli. Tartalmaz hallisztet, növényi liszteket és tejfehérjét. Kitűnő ár-érték aránnyal és megfelelő beltartalommal rendelkezik. A tavaszi-késő őszi túrák nagy favoritja lehet ez a csali!
Szilva&Kagyló: Két egyedi íz kombinációja. Az aszalt szilva gyümölcsös illata és a kagyló erőteljes jellegzetes szaga keveredik ebben a bojliban. Kiegyensúlyozott fehérje és szénhidráttartalommal rendelkezik a kevert ízvilágú bojlik kedvelőinek nagy kedvence lehet. Tartalmaz hallisztet, növényi liszteket, kagyló lisztet és tejfehérjét. Kitűnő ár-érték aránnyal és megfelelő beltartalommal rendelkezik.
GLM: azaz Zöld ajkú kagyló. A kagyló aroma talán az egyik legkedveltebb aroma a pontyhorgászok körében, mi most segítünk, hogy egy igazán tömény, tökéletes minőségű GLM mixel eredeti kagyló ízt és illatot tudjunk adni a bojlinak. Azokon a vizeken ahol a kagyló a fő tápláléka a halaknak ott ez a bojli lehet a sikerünk kulcsa!
Máj: A májas bojli talán az egyik legkedveltebb csali a pontyhorgászok körében, mi most segítünk, hogy egy igazán tömény, tökéletes minőségű májas bojlit adjunk a horgászok kezébe. Tartalmaz májlisztet, különböző halliszteket és más fehérjéket. Proteintartalma ebben a kategóriában kiemelkedő!
Squid&Octopus: Talán az egyik legrégebben használt ízesítés és csali a pontyhorgászok körében. Tartalmaz tintahal lisztet, különböző halliszteket és más fehérjéket. Szinte egész évben használható de igazán kora nyáron lehet igazán a legeredményesebb.
Frankfurti kolbász: Jellegzetes fűszeres, erősen borsos íz és illat. Igazi négy évszakos bojli amely még a leghidegebb vizekben is kitűnően teljesít. Intenzitása miatt talán az egyik legkedveltebb a standard szériában, nagy mennyiségű feketeborsot, és eredeti Haith’s Robin Red-et is tartalmaz!
Fokhagyma: Jellegzetes fűszeres, erősen fokhagymás íz és illat. Igazi négy évszakos bojli amely még a leghidegebb vizekben is kitűnően teljesít. Nagy mennyiségű fűszerkeveréket, és eredeti Haith’s PTX-et is tartalmaz!

Egységár: 25.800,05 Ft/kg
Tulajdonság
Mérete (Size): 16 mm; Ízesítés (Flavor): fokhagyma
1.290 Ft
Menny.:db
BB Standard Pop-up csalizó bojli 16 mm 50 g - Fokhagyma
1.290 Ft
Menny.:db

Paraméterek

Kisz. 30 g
Mérete 16 mm

Vélemények

Erről eddig még nem érkezett vélemény. Legyél Te az első!
Írd meg véleményed!