Haldorádó Gold feeder etetőanyag 1 kg champion corn

Etetőanyag - Feeder - Haldorádó Gold feeder etetőanyag 1 kg champion corn

A főként versenyszerű feederhorgászathoz kifejlesztett, egyedi összetételű, gyors oldódású etetőanyagok számos hazai és külföldi versenyen bizonyították már rendkívüli fogósságukat. Akkor jön el ezen etetőanyagok ideje, mikor az egyre finnyásabb és óvatosabb halak már csak a legjobb, legtisztább keverékekkel csalhatók a horog köré!

Secret carp. Főként a pontyok és ezüstkárászok horgászata során hatásos igazán. Barna színű, piros süllyedő morzsákkal dúsított, kevés felszálló szemcsét tartalmazó, nagyon jól oldódó, kifejezetten édes, kellemes ízű és illatú keverék. Kifejezetten jól működik a hideg vízi horgászatok során, amíg a víz hőfoka nem éri el a 16 Celsius-fokot, vagy amikor nagyon kevés, nagyon óvatos nagytestű halat kell összevadászni minimális etetéssel. A jóból nem kell sok!
N-butyric carp. Ez egy vajsavas jellegű, világos színű, magas beltartalommal bíró, de mégsem  laktató etetőanyag, amely kifejezetten a nyári method horgászatokhoz lett kifejlesztve. Egy homogén, jó tapadó képességű, de gyors oldódású keverék, amely majd minden szemcséje a fenéken marad, csak minimálisan dolgozik fölfelé, a fenéken terül szét, remekül koncentrálja a pontyokat, intenzív ízével, penetráns aromájával pedig mágnesként vonzza őket. Nagyon hatásos az amurhorgászatok során is! A felmelegedett vizekben igazán hatékony, sőt, ahogy egyre melegebb lesz a víz, úgy nő csalogatóhatása is! 
Top1 bream. Igazi dévéres etetőanyag, mely 100%-ban természetes összetevőket tartalmaz. Semmilyen szintetikus aroma, sőt semmilyen aroma vagy mesterséges adalékanyag sincs benne. A pörkölt, őrölt magvak, a mézeskalács, a legjobb minőségű kenyérmorzsa és további 13 értékes összetevő teszi egyedivé, ezek adnak neki egy semmihez sem hasonlítható, érdekes illatot és nagyon finom, édes ízt. Ez a keverék akkor is kifejti csalogatóhatását, amikor a halak már minden más keverékkel elteltek, ezért azok hatástalannak bizonyulnak. Felszálló szemcséket is tartalmaz, hiszen a dévérkeszeg gyakorta vízközt tartózkodik és táplálkozik. Bekeverve barna színű, egyáltalán nem feltűnő, így az óvatos halak is bátrak közelítenek felé, az év bármelyik időszakában eredményesen használható. Ha a most elérhető egyik legjobb keszeges keveréket keresik, a TOP1 Bream az!

Egységár: 1.360,00 Ft/kg
Tulajdonság
1.360 Ft
Menny.:db
Haldorádó Gold feeder etetőanyag 1 kg champion corn
1.360 Ft
Menny.:db

Paraméterek

Ízesítés champion corn
Kisz. 1000 g

Hasonló horgászfelszerelések

Vélemények

Erről eddig még nem érkezett vélemény. Legyél Te az első!
Írd meg véleményed!