Haldorádó Fluo aroma 20 ml ördögűző

Aroma-etetőanyaghoz - Haldorádó Fluo aroma 20 ml ördögűző

Különféle aromák, melyek eredeti - Dél-Afrikából származó - fluoro színezőanyaggal vannak megfestve, így nem csak ízükkel, aromájukkal, de látványos oldódásukkal is magukra irányítják a halak figyelmét.
Ezekkel az aromákkal a kisérletező kedvű horgászok újabb utakon indulhatnak el.
Minden ízben található Fluo Energy etetőanyag is, így mindegyik aromát a saját csalogatóanyagával lehet kombinálni. Azonban kár lenne beskatulyázni ezeket a folyadékokat csak egyetlen etetőanyag ízesítésére, hiszen a lehetőségek tárháza szinte végtelen, és néha a legmeghökkentőbb társítások vezetnek eredményre!

Zöld Afrika. Zöldalma és fahéj keveréke, igazán különleges aroma, amely nagyon intenzív zöld felhőt képez oldódás közben.
Kék fúzió.  Nagyon attraktív, élénk színű folyadék, ami vízben gomolygó „füstöt” képez az etetőanyag körül, ezzel minden esetben felhívja magára a figyelmet! Kék színe nem tolakodó, így a tisztább vizű tavakban is eredményesen használható, aromája pedig még a természetes, nagy kiterjedésű vízterületeken is fogós!
Ördögűző. Fokhagyma-mandula keveréke, ez az egyetlen aroma, amely nem tartalmaz fluoreszcein színezőt, mert akkor már nem lehetett volna fehér.
Chilis tintahal. Rendkívül csípős, ezért jól szelektálja a nagyobb pontyokat. Színe bordó, a vizet téglavörösre festi. Ez az íz egyértelműen arra szolgál, hogy a kishalakat távol lehessen tartani az etetéstől, így a termetes pontyoknak lesz idejük odaférni a csalihoz. 
Fekete erő. Színe nem hivalkodó, hanem teljesen fekete. A vízben gyorsan oldódik, és sejtelmes sötét színű felhőt képez. Magas halolaj tartalma robbanásszerű gyorsasággal terjed a vízben, ám az etetőanyag szemcsékbe ivódott aroma hosszú ideig adagolja magából az olajcseppeket. A természetes halas íz egyáltalán nem bántó, de nagyon vonzó a pontyok számára. A sötét felhővel együtt a hosszan tartó aroma is jól terjed a vízben, ami még akkor is utat mutat a halnak, ha az addig nem találta volna meg az etetőanyag gombócunkat.

 

Egységár: 7.850,00 Ft/l
Tulajdonság
1.570 Ft
Menny.:db
Haldorádó Fluo aroma 20 ml ördögűző
1.570 Ft
Menny.:db

Paraméterek

Ízesítés ördögűző
Kisz. 20 ml

Hasonló horgászfelszerelések

Aroma Tuning

Raktáron

CSL Tuning

Raktáron

Bag em Dye Blk Widow Flavour aroma

1.790 Ft
Már csak 2 db raktáron

BB aroma liquid

1.290 Ft
Már csak 2 db raktáron

Standard por dip

1.890 Ft
Raktáron

BB amino liquid by Pipsi

1.890 Ft
Már csak 2 db raktáron

TM eper aroma

Már csak 3 db raktáron

TM feeder aroma

990 Ft
Raktáron

TM vajsav aroma

Raktáron

TM kukorica aroma

990 Ft
Raktáron

TM krill aroma

Raktáron

BB SM aroma liquid

990 Ft
Raktáron

Hemp&oil aroma

Már csak 1 db raktáron

Flavoured Sprays

2.195 Ft
Már csak 3 db raktáron

LAVA aroma

2.780 Ft
Raktáron

Vélemények

Erről eddig még nem érkezett vélemény. Legyél Te az első!
Írd meg véleményed!