Haldorádó - Nagy Dévér

Etetőanyag - Klasszikus - Haldorádó - Nagy Dévér

Magas tápértékű, rendkívül intenzív aromájú, friss alapanyagokból készült keverék. A rendkívüli tartalmasság és aroma miatt kis mennyiségben is hatásosan alkalmazható. Ez különösen a hagyományos fenekező és az új feederes módszernél kamatozik.

A Nagy dévér egy igazán különleges keverék, amely az év minden időszakában eredményesen használható. A keverék 14 alkotóelemből áll:

Csokis keksz, zsemlemorzsa, babapiskóta, tourteau de mais, belga kenyér, különleges ízfokozók sós és édes változatban, pirított földimogyoró, piros pastoncino, pirított kendermag, coco belge, flou morzsa narancs, spekulatius kivonat, pigment barna.

Bekeverés után egy nagyon határozott, de az emberi orr számára is kellemes illatú keveréket kapunk, amelyből kis mennyiség is hatásos lehet.

Különlegessége, hogy a sötétbarna keverékben világítanak a narancssárga fluo morzsa szemcsék.

A keverék lelkét adó (10%-ot is elérő) spekulatius kivonat annyira meghatározó, hogy minden más aromát semlegesít, emiatt további aromásítása nem szükséges.

Az etetőanyag színe csokibarna, ezáltal beleolvad a mederfenékbe, ami a legóvatosabb dévérekben sem kelt gyanút.

4, legfeljebb 5 dl víz lassú hozzáadásával kell bekeverni a csomag etetőanyagot. A keverést a horgászat előtt 2-3 órával célszerű elvégezni, hogy a nagyobb szemek is kellőképpen fel tudjanak puhulni. A felhasználás előtt közepes szitán át kell még törni. Szükség esetén élőcsali (csonti) hozzáadásával fokozható a csalogató hatása.


Egységár: 1.250,00 Ft/kg
Tulajdonság
---
1.250 Ft
Haldorádó  - Nagy Dévér
1.250 Ft

Paraméterek

Évszak egész évben
Ízesítés édes - sós
Kisz. 1000 g
Tulajdonság keszeg

Vélemények

Erről eddig még nem érkezett vélemény. Legyél Te az első!
Írd meg véleményed!