Haldorádó BlendeX Hydro Method 20 g 8, 10 mm - TripleX

Etetőanyag, bojli, pellet, horogcsali - Haldorádó BlendeX Hydro Method 20 g 8, 10 mm - TripleX

Egy mindenre felkészült a horgász csalitárából nem hiányozhatnak a lebegő (pop up) és mérsékelten lebegő (wafters) csalik sem! A BlendeX Hydroegy mérsékelten lebegő, wafter csali. Ez azt jelenti, hogy önmagában ugyan lebeg, de a csalitüske és a horog éppen annyira elnehezíti, hogy az szinte súlytalanul fekszik el a mederfenéken, vagy épp a method kosárban. Ez a csali a céltudatos nagyhalas horgászatok, valamint a kiélezett versenyszituációk nyerő csalija. A BlendeX Hydro-nak is van nagy pontyos (Big Carps) és feederes (Method) változata. A pontyozóknak a nagyobb 12 és 14 mm-es csalik készültek, míg a feederezőknek 8 és 10 mm-es méretűek. A Hydro-val még tovább lehet finomítani a szereléket, és a legkisebb horog használata mellett.

Ananász-banán. Az egyik legsikeresebb, legfogósabb aromakombináció, amely főként felmelegedő, lehűlő és a már felmelegedett nyári vizekben hatásos! A szemek citromsárga és lila színűek. Elsőszámú célhala a ponty, legyen szó method feeder, vagy hagyományos feeder technikáról, mindenhol kiválóan teljesít. 
Eper-méz.
Kellemes édes aroma. A szemek citromsárga és piros színűek. Az egyik legnépszerűbb, legfogósabb íz minden helyzetben, az év bármely időszakában.
Fokhagyma-mandula. Az egyik legsikeresebb, legfogósabb aromakombináció, amely egész évben hatásos! A szemek fehér és zöld színűek. A hideg vízi horgászatok során bombaként hat a pontyokra, míg a felmelegedett vizekben az amurok kedvence!
Tintahal-polip. Brutál erős halas aromás. A szemek feketék és rózsaszínűek. Kiváló választás a tiszta, áttetsző vízben, illetve finnyás pontyok horgászatára során, amikor minden hagyományos élénk színű (sárga, fehér, piros) csalitól már menekülnek. Kifejezetten ajánlott halas etetőanyagokhoz, method és hagyományos feeder horgászatok során!
Triplex. A Nagy Ponty – Tintahal – Frankfurti Kolbász kevert aromában ázó, fekete – sárga – piros gumikukorica szemek.
Vajsav-mangó. Rendkívül intenzív, vajsavnak köszönhető, orrfacsaró aromáját a mangó egy kicsit lágyítja, amely együtt egy különleges aromakombinációt ad. A szemek narancssárga és fehér színűek. Különösen ajánlott a felmelegedett vizekben való horgászatokhoz, pontyra és amurra egyaránt. 

Egységár: 104.500,00 Ft/kg
Tulajdonság
2.090 Ft
Menny.:db
Haldorádó BlendeX Hydro Method 20 g 8, 10 mm - TripleX
2.090 Ft
Menny.:db

Paraméterek

Ízesítés triplex
Kisz. 20 g
Mérete 8-10 mm

Hasonló horgászfelszerelések

Oldódó pellet

Raktáron

Hemp&oil aroma

Már csak 1 db raktáron

Flavoured Sprays

2.195 Ft
Már csak 3 db raktáron

Standard por dip

1.890 Ft
Raktáron

BB amino liquid by Pipsi

1.890 Ft
Már csak 2 db raktáron

Pellet olaj

1.800 Ft
Már csak 2 db raktáron

Mistral Skinned, horog pellet

1.795 Ft
Már csak 2 db raktáron

Top Method Feeder

1.880 Ft
Raktáron

Bag em Dye Blk Widow Flavour aroma

1.790 Ft
Már csak 2 db raktáron

Bag em Natural Attractor Molasses Scopex

1.790 Ft
Már csak 2 db raktáron

BB paszta

1.790 Ft
Már csak 4 db raktáron

Top Method Feeder

1.790 Ft
Raktáron

Deluxe csalizó bojli

1.590 Ft
Már csak 4 db raktáron

COLLANTE X FOUIL. Szúnyogragasztó

1.585 Ft 1.270 Ft
-20%
Raktáron

Vélemények

Erről eddig még nem érkezett vélemény. Legyél Te az első!
Írd meg véleményed!