Balaton Baits Balanced csalizó bojli 150 g 20*16 mm red plum

Horogcsali - Bojli - Balaton Baits Balanced csalizó bojli 150 g 20*16 mm red plum

Hordó formájú - balanszírozott - csalizó bojli.

  • A Prime egy különleges fűszeres bojli, mely nagyon kiegyensúlyozott fehérje és szénhidrát tartalommal rendelkezik. Nagyon jellegzetes Illattal rendelkezik, köszönhetően az egyedi, saját magunk által összeállított fűszereknek és az egyedi aromának. Különböző halliszteket, ráklisztet, egyedi magmixet, valamint általunk válogatott fűszereket tartalmaz. És ha fűszer, nem maradhat ki az eredeti Haith’s Robin Red sem. A bojli sok horgásznak okozott már örömöt, hiszen egy egész évben stabilan teljesítő bojliról beszélünk. Erős fűszeres jellege kiválóan alkalmassá teszi tőzeg, illetve lágy iszapos ajzatú vizek meghorgászására is. A bojlira jellemző a tömör szerkezet, de ennek ellenére vízátjárhatósága kiváló. Akár 48 óra után is árasztja magából különleges vonzerejét.
  • A Paprika-Rák bojli főösszetevője a kiváló minőségű krill liszt. Mivel az általunk használt krill csak minimális kitint tartalmaz, így a termék 25%-a ezen összetevőből áll. Ehhez párosítottuk a nagy mennyiségű chilli extraktot. Kóstolásnál nem ritkák a könnyező szemek. Három fajta halliszttel növeltük a termék fehérjetartalmát. Illatában jellegzetes krill és chilli illat dominál, nem tartalmaz sem aromát, sem színezéket. Vízátjárhatósága kiváló, ezáltal folyamatosan és hosszan dolgozik akár hideg, akár meleg vízben. Összetételéből adódóan jellemzően nagyobb szemcsékből ál. Vízátjárható bojli, mely napokon keresztül képes vízben lenni. Bár javaslatunk szerint, ha egy napon belül nincs rá kapás, rossz helyen horgászol. Verseny helyzetben is kiválóan teljesít, horgászaink minden víztípuson sikeresen használják!
  • A Citrom-Kagyló bojlira a magas kagylóliszt tartalom jellemző,.ami garancia a sikerre. De a kagylót illatát, mi még dominánsabbá tettük, a cirom olaj kellemes illatával. A kagylólisztet, szardínia- és fehérhalliszttel, valamint tintahallisztel egészítettük, így optimalizálva fehérjetartalmát ennek a bojlinak. A pontyok szinte természetes táplálékként tekintik és gyanútlanul fogyasztják ezt a fehérje bombát. Eredményesen alkalmazható kagylós vizeken! Nem tartalmaz színezéket, a kagyló kivonat adja a természetes zöld színét. Kis szemcseszerkezet jó vízátjárhatóság jellemzi.
  • Vörös Szilva. Vajon, hogy lehet egy különlegessé tenni egy szilvás bojlit? Rakjunk hozzá Robin Redet, kétfajta hallisztet, krill lisztet, növényi fehérjéket és szilvát. Igen szilvát! Méghozzá aszalt szilvát! Ezzel a különlegességgel pedig egy olyan bojlit alkottunk, ami már az első teszten bebizonyította, hogy ez a desszert, kapós lesz a pontyok között. Ízében és illatában is érezhető a természetes gyümölcs, mely nagyban elősegíti és felgyorsítja a bojli felfedezését a vízben. A hozzáadott megfelelő mértékű fehérjék pedig csak a "tejszínhab" a pontyoknak. A tesztelések természetes és telepített, meleg és hideg vízen is ugyanazt az eredményt mutatták, hogy ez a bojli kihagyhatatlan. Használhatjuk hosszú túrákon, de éjszakás kalandokban is hű társunk lesz.
  • Black Amino. Na, ha valaki a "büdös" kategóriát keresi, itt meg is állhat. A szagát jellemezni, akárhogy szépítjük, másképp nem lehet. Fekete színe pedig jelzi, ez csak felnőtteknek való! Nem tartalmaz hallisztet, de a benne lévő amino por 80% fehérjével rendelkezik, ezért nem kellett más fehérjét raknunk ebbe a bojliba. Sőt, különböző magok lisztjével tettük tökéletessé. A bojli tömör szerkezetű és stabil belső maggal rendelkezik. A vízben a külső réteg 2-3mm vastagságban felpuhul, onnantól akár több napig képes vízben lenni. Bár, a tapasztalatunk nem ezt mutatja, hiszen versenykörülmények között a 2018 évi NBBH-n a teszthorgászaink, az 5 legnagyobb hal versenyében, mind az 5 halat ezzel a bojlival fogták. Így, az összfogásuk 90545 gr lett, amivel a ezt a versenyszámot megnyerték!
Egységár: 10.600,01 Ft/kg
Tulajdonság
1.590 Ft
Menny.:db
Balaton Baits Balanced csalizó bojli 150 g 20*16 mm red plum
1.590 Ft
Menny.:db

Paraméterek

Kisz. 150 g
Mérete 20*16 mm

Hasonló horgászfelszerelések

Deluxe csalizó bojli

1.590 Ft
Már csak 4 db raktáron

BB Csalizó bojli + dip

1.190 Ft
Már csak 2 db raktáron

Standard főzött bojli

2.690 Ft -tól
Raktáron

Deluxe főzött bojli

Már csak 2 db raktáron

Deluxe főzött bojli

Már csak 2 db raktáron

by PIPSI főzött bojli

3.790 Ft -tól
Már csak 3 db raktáron

Vélemények

Erről eddig még nem érkezett vélemény. Legyél Te az első!
Írd meg véleményed!