BB by PIPSI P1 főzött bojli 28 mm 1000 g - GLM-Meat

Etetőanyag - Bojli klasszikus - BB by PIPSI P1 főzött bojli 28 mm 1000 g - GLM-Meat

A Balaton Baits by PIPSI széria P1 GLM-Meat (Kagyló-Hús) bojlival egyszerű dolgunk volt. Hiszen, a P1 alapjául szolgáló bojli, már tesztelés alatt volt, és azonnal elnyerte a névadó tetszését. A by PIPSI szériába való beillesztéshez, csak GLM liszt mennyiségét kellett optimalizálni, mert ebben a P1 kiemelkedő. Nem csak liszt formában tartalmaz kagylót, hanem folyékony állapotú GLM liquid-del is vonzóbbá tettük ezt a bojlit. A termék, melynek feketés színét, a húsliszt kölcsönzi. Ez az összetevő egyébként az illatban is dominál. Illata teljesen egyedi és összetéveszthetetlen. De ez az illat valamiért nagyon vonzó a pontyok számára. A termék bel tartalmát tonhalliszttel egészítettük ki, és sok más vonzó összetevőt is kevertünk ennek a páratlan bojlinak a tésztájába. Vízátjárhatósága kiváló, annak ellenére is, hogy a szemcseszerkezete nagyon tömör. A bojli a vízbe érkezéskor azonnal dolgozni kezd, köszönhetően a benne lévő tökéletesen párosított összetevőknek. A P1 nagyon attraktívan dolgozik, mégis képes akár napokig is vízben hibátlanul és folyamatosan kifejteni vonzó erejét.

A Balaton Baits by PIPSI széria P2 Krill-Strawberry (Rák-Eper) bojli, melyet a széria névadója igényei szerint fejlesztettünk ki. Mint minden by PIPSI szériás bojli tartalmaz GLM lisztet, de a P2, egy kiemelkedően magas krill(rák) liszt tartalmú termék, melynek piros színét, bár illata epres, az eredeti Haith’s Robin Red kölcsönzi. A termék beltartalmát kétfajta halliszt keverékével egészítettük ki, egy kis GLM lisztel megbolondítva. Vízátjárhatósága kiváló, annak ellenére is, hogy a szemcseszerkezete nagyon tömör. A bojli a vízbe érkezéskor azonnal dolgozni kezd, köszönhetően a benne lévő tökéletesen párosított összetevőknek. A P2 nagyon könnyen emészthető a pontyok számára, az ebből táplálkozó pontyok biztosan visszatérnek az etetésünkre.

A by Pipsi szériából nem maradhatott ki egy igazi halas bojli, mely a P3 Squid-Fish . Méltán népszerű, főleg nyáron, de ez a bojli egész éven át használható. A tintahal liszt adja meg a fő irányvonalat ehhez a bojlihoz melyből kilónként 300g-ot raktunk, és ezt párosítottuk 5 fajta halliszt keverékével megfelelő arányban. A mellé párosított ízfokozókat pedig úgy válogattuk, hogy a pontyok ne tudjanak ellenálni ennek a csalinak. Ja igen, és természetesen mindezt a névadó kedvencével a kihagyhatatlan GLM lisztel koronáztuk meg! Teljesen színezékmentes és emészthetősége kiemelkedő. Vízátjárhatósága tökéletes és akár rövid horgászatok alkalmával is sikeresen használható!

Tulajdonság
3.490 Ft
Menny.:db
BB by PIPSI P1 főzött bojli 28 mm 1000 g - GLM-Meat
3.490 Ft
Menny.:db

Paraméterek

Ízesítés hús - kagyló
Kisz. 1000 g
Mérete 28 mm

Hasonló horgászfelszerelések

Deluxe főzött bojli

Már csak 2 db raktáron

Deluxe főzött bojli

Már csak 2 db raktáron

by PIPSI főzött bojli

3.790 Ft -tól
Már csak 3 db raktáron

Standard főzött bojli

2.690 Ft -tól
Raktáron

SM főzött etető bojli

990 Ft
Raktáron

Vélemények

Erről eddig még nem érkezett vélemény. Legyél Te az első!
Írd meg véleményed!