Balaton Baits P2 Pop Up bojli 16 mm 30 g eper - rák

Etetőanyag, bojli, pellet, horogcsali - Balaton Baits P2 Pop Up bojli 16 mm 30 g eper - rák

A Balaton Baits pop-up bojlik egy kiváló felhajtóerővel rendelkező speciális pop-up mixből készülő lebegő csalik. Feltűnő szín több fajta méret és rugalmas jól fűzhető állag jellemzi az összes ízesítést.

Eper: Gyümölcsös bojli kiegyensúlyozott fehérje és szénhidráttartalommal. 
Ananász: Gyümölcsös bojli kiegyensúlyozott fehérje és szénhidráttartalommal. A tavaszi-késő őszi túrák nagy favoritja.
Szilva&Kagyló: Két egyedi íz kombinációja, kiegyensúlyozott fehérje és szénhidráttartalommal.
Fűszeres máj: Az egyik legnépszerűbb ízesítésű bojli.
Fokhagyma: Erősen fokhagymás íz és illat. Igazi négy évszakos bojli.
Prime: Erősen fűszeres, jellegzetes illatú nagy protein tartalmú bojli.  Tartalmaz különböző halliszteket, ráklisztet, eredeti Haith’s Robin Red-et aminosavakat és minimális szénhidrátot is. Telepített és természetes vizekre is javasolt, akár versenykörülmények között is.
Chili-Krill: Kiemelkedően magas krill liszt tartalmú termék. Továbbá három fajta hallisztet tartalmaz. A bojlit a chili és a Robin Red teszi teljessé. Vízátjárhatósága kiváló a nagyobb szemcseszerkezetének köszönhetően.Négy évszakos. Telepített és természetes vizekre is ajánlott.
GLM-Lemon: Magas GLM liszt tartalma garancia a sikerre. Szardínia és fehérhalliszt valamint Squid liszt egészíti ki fehérjetartalmát a bojlinak. Kiváló választás kagylós viekre. Nem tartalmaz színezéket, a kagyló kivonat adja természetes zöld színét.
Vörös szilva: Alapanyaga a Robin Red, kétfajta halliszt, krill liszt, növényi fehérjék és aszalt szilva. Igazi pontyos csali. Négy évszakos.
Black amino: Igazi bűzbomba.  Nem tartalmaz hallisztet, de a benne lévő amino por 80% fehérjével rendelkezik, ezért nem kellett más fehérjét raknunk ebbe a bojliba. Sőt, különböző magok lisztjével tettük tökéletessé. A bojli tömör szerkezetű és stabil belső maggal rendelkezik. A vízben a külső réteg 2-3mm vastagságban felpuhul, onnantól akár több napig képes vízben lenni. 
Tigerberry: Tigrismogyoró és vörös áfonya alapú bojli, elsősorban pontyok horgászatára
Kagyló-hús: A PIPSI széria P1 GLM-Meat (Kagyló-Hús) bojli nem csak liszt formában tartalmaz kagylót, hanem folyékony állapotú GLM liquid-det is. Színe feketés. Illata egyedi és vonzó a pontyok számlára. A termék bel tartalmát tonhalliszttel egészítettük ki, és sok más vonzó összetevőt is kevertünk ennek a páratlan bojlinak a tésztájába. Vízátjárhatósága kiváló, annak ellenére is, hogy a szemcseszerkezete nagyon tömör. A bojli a vízbe érkezéskor azonnal dolgozni kezd, köszönhetően a benne lévő tökéletesen párosított összetevőknek. A P1 nagyon attraktívan dolgozik, mégis képes akár napokig is vízben hibátlanul és folyamatosan kifejteni vonzó erejét.
Eper-rák: A PIPSI széria P2 Krill-Strawberry (Rák-Eper) bojli. Mint minden  PIPSI szériás bojli, tartalmaz GLM lisztet, de a P2, egy kiemelkedően magas krill (rák) liszt tartalmú termék epres illattal, melynek piros színét az eredeti Haith’s Robin Red kölcsönzi. A termék bel tartalmát kétfajta halliszt keverékével egészítettük ki, egy kis GLM liszttel megbolondítva. Vízátjárhatósága kiváló, annak ellenére is, hogy a szemcseszerkezete nagyon tömör. A bojli a vízbe érkezéskor azonnal dolgozni kezd, köszönhetően a benne lévő tökéletesen párosított összetevőknek. A P2 nagyon könnyen emészthető a pontyok számára, az ebből táplálkozó pontyok biztosan visszatérnek az etetésünkre.
Hal-tintahal: A Pipsi szériából nem maradhatott ki egy igazi halas bojli. Méltán népszerű, főleg nyáron, de ez a bojli egész éven át használható. A tintahalliszt adja meg a főirányvonalat ehhez a bojlihoz, melyből kilónként 300g-ot raktunk, és ezt párosítottuk 5 fajta halliszt keverékével, megfelelő arányban. A mellé párosított ízfokozókat, pedig úgy válogattuk, hogy a pontyok ne tudjanak ellenállni ennek a csalinak. Mindezt a kihagyhatatlan GLM lisztel koronáztuk meg! Teljesen színezékmentes, és emészthetősége kiemelkedő. Vízátjárhatósága tökéletes és akár rövid horgászatok alkalmával is sikeresen használható!
Dinnye-máj: A PIPSI széria 2019-es újdonsága ez a májas bojli, hiszen ebben a szériánkban még nem volt ilyen jellegű csali. Ez a bojli is attraktív és gyorsan működő, viszont, ha vízben marad, akár napokig is bírja frissítés nélkül egy-egy kapástalanabb időszakban, amennyiben tudjuk, hogy a hellyel nincs probléma. Különlegessége nem pusztán a magas májlisztnek köszönhető, hanem, hogy az illatában is jellemzően megjelenő sárgadinnye, amely aszalt formában került bele ebbe a bojliba. Ezzel a megoldással kihúztuk a méregfogát annak a hektikusságnak, ami a májas bojlikat jellemzi. Egy, egész évben használható májas bojlit kaptunk így, ami sikeresen alkalmazható, nemcsak nyáron, hanem tavasszal és ősszel is. 

Egységár: 56.333,39 Ft/kg
Tulajdonság
1.690 Ft
Menny.:db
Balaton Baits P2 Pop Up bojli 16 mm 30 g eper - rák
1.690 Ft
Menny.:db

Paraméterek

Ízesítés eper - rák
Kisz. 30 g
Mérete 16 mm

Hasonló horgászfelszerelések

Top Method Feeder

1.790 Ft
Raktáron

Deluxe csalizó bojli

1.590 Ft
Már csak 4 db raktáron

Top Method Feeder

1.880 Ft
Raktáron

Bag em Dye Blk Widow Flavour aroma

1.790 Ft
Már csak 2 db raktáron

Bag em Natural Attractor Molasses Scopex

1.790 Ft
Már csak 2 db raktáron

BB paszta

1.790 Ft
Már csak 4 db raktáron

Mistral Skinned, horog pellet

1.795 Ft
Már csak 2 db raktáron

COLLANTE X FOUIL. Szúnyogragasztó

1.585 Ft 1.270 Ft
-20%
Raktáron

Pellet olaj

1.800 Ft
Már csak 2 db raktáron

Tuffits, horog pellet

1.520 Ft
Már csak 2 db raktáron

TM Method mix csokoládé

1.500 Ft
Raktáron

TM Method mix zöld fűszeres

1.500 Ft
Raktáron

Aroma Tuning

Raktáron

Vélemények

Erről eddig még nem érkezett vélemény. Legyél Te az első!
Írd meg véleményed!